Helkroppsmassage

Massage

Massage ger många positiva effekter för din hälsa och ditt välbefinnande.

Muskler påverkas av arbete med monoton belastning, t ex vid datorn, men också av faktorer som stress och oro. Massage i kombination med avspänning ökar effekten av de båda behandlingsformerna. Därför erbjuder vi alla som går regelbundet på massage hos oss att delta vid ett introduktionstillfälle i progressiv avspänning utan extra kostnad.

Mini

Ryggmassage, 25 minuter: Löser upp spänningar och mjukar upp musklerna i nacke, axlar, rygg och säte. Passar dig som känner dig lite stel och vill får igång cirkulationen samt tillföra lite oxytocin (lugn- och ro-hormon). 

400:-

Mellan

Helkroppsmassage, 50 minuter: En avslappnande och mer djupgående massage. För dig som har problem med värk, stelhet och ömhet. Avslutas med en lugnande ansiktsmassage.

750:-

Lång

Avspänningsmassage, 90 minuter: Ibland räcker det inte med massage för att ta hand om spända, ömma muskler. Om problemen är stressrelaterade kan du behöva ta hjälp av andnings-/avspänningsövningar. Vi integrerar andning och avspänning med massage. Avslappnande antistressbehandling när du känner dig stressad eller behöver lite extra fokus. 

900:-